Rusa & Matcha

Om oss

Fler möjligheter för alla

Välkommen till en värld av möjligheter. På Progressa arbetar vi för att alla ska ha tillgång till de verktyg och resurser som krävs för att skapa en ljusare framtid. Vår plattform erbjuder en rad tjänster för att stärka din position på arbetsmarknaden.

Gratis Coaching

Vi erbjuder personlig coaching utan kostnad för att hjälpa dig att nå dina karriärmål. Våra experter ger stöd i allt från CV-skrivning till intervjuövning, allt för att ge dig bästa möjliga start.

Omfattande Bedömningar

Få en djupgående bedömning av dina färdigheter och arbetsmarknadsvärde. Våra heltäckande bedömningar ger dig en klar bild av var du står och vad du kan erbjuda potentiella arbetsgivare.

Personlig Utveckling

Med vårt engagemang för personlig utveckling får du tillgång till resurser som främjar både din professionella och personliga tillväxt. Utbildningsmoduler, karriärworkshops och nätverksevent är bara några exempel på hur vi hjälper dig att växa och utvecklas i din karriär.

Vår Vision

På Progressa strävar vi efter att öppna dörrar till nya möjligheter och bidra till en arbetsmarknad för alla

Vårt Uppdrag

Vårt uppdrag på Progressa är att aktivt stödja och facilitera individens yrkesmässiga utveckling.

Våra Värderingar

Vi tror på att varje steg framåt bör grundas på dessa principer, vare sig det handlar om att hjälpa individer att utvecklas eller att stödja företag i deras tillväxt. Genom att ständigt sträva efter att överträffa förväntningarna och att agera med ärlighet och ansvar, skapar vi en grund för pålitlighet och framåtanda. Vår strävan efter nyskapande lösningar driver oss att kontinuerligt förbättra våra tjänster och på så sätt bidra till en mer kompetent och tillfredsställande arbetsvärld.